SPONSORAT

Faaborg Kulturnat kunne ikke gennemføres uden alle de storsindede sponsorater og samarbejdspartner!

Derfor stødt alle dem som støtter os!


Faaborg-Midtfyn Kommune,Den Gamle Gaard,Den Faberske Font,Eduard.dk, Lægerne i Holkegade, Hotel Faaborg, Kami, Nordea fonden, Spar Nord Fonden, Sydbank, Tænder for livet, Øhavsmuseet


Støt Kulturnatten


Vil du være med til at sikre, at byen igen kan fejre og fremvise den imponerende store variation af kulturelle tilbud, som vores lille by mellem skov, bakker og øhav rummer?
Så kan du tegne et støttemedlemskab. Det koster kun 50 kr.


Du skal blot sende os en e-mail på: kulturnattenfaaborg@gmail.com

Du sender os dit fulde navn, vi sender dig så en mail tilbage med mulighed for at betale med MobilPay eller benytte bankoverførsel.
Hvis du samtidig har lyst til at skrive os et par ord om dine oplevelser på Kulturnatten, er du meget velkommen. Vi er altid interesseret i at vide hvad der ikke virker godt og naturligvis hvad der er rigtig godt.

Hvad går mit bidrag til?

Bestyrelsen i foreningen Faaborg Kulturnat holder trådene samlet, sikrer at aftaler holdes, laver PR, organiserer scener og supplerer så vidt muligt med en teaterforestilling og en afsluttende dansekoncert. Hvis budgettet gør det muligt, får arrangørerne i kulturnatten mulighed for at søge et afviklingstilskud til deres arrangementer.

De faste afgifter, der går fra trykning af programmer til lydmand, vil typisk beløbe sig til et sted mellem 30- og 40.000 kr.
Det koster typisk mellem 25- 35.000 kr. at arrangere teater og afslutningskoncert.
Bestyrelsen ønsker at kunne stille ca. 25.000 kr. til rådighed for de lokale kulturaktive i afviklingstilskud.
Alt i alt er det ikke et ekstravagant budget for så meget kultur og aktivitet. Men uden støttemedlemmer, sponsorater og fondspenge - så ville der ikke være en kulturnat.


Foreningen Faaborg Kulturnats bestyrelse takker for støtten, vi glæder os til at mødes i byen til næste kulturnat.